NIEUW! Het Zeekasteel

Vul je spelprofiel in om het Zeekasteel te ontvangen - een uniek gebouw voor je thuiseiland dat elke 20 uur 15 energie en 5 gastacties oplevert! Klik op de taken hieronder voor meer details:

1. Kies je gebruikersnaam
  • Klik op je personage.
  • Type de nieuwe naam in.
  • Klik op OK.

2. Selecteer je avatar
  • Klik op je personage.
  • Klik op Uploaden en selecteer een afbeelding vanaf je computer. Je kunt ook een van de ontgrendelbare avatars kiezen door erop te klikken.
  • Klik op OK.

3. Voeg je e-mailadres toe

Als je je e-mailadres hebt gebruikt om je te registreren in het spel of al een e-mailadres hebt gekoppeld, kun je stap 4 overslaan. Volg anders de onderstaande stappen:

• Klik op het pictogram van het Zeekasteel bovenaan je opdrachtenlijst aan de linkerkant van het scherm.
  • Klik op het oogpictogram naast Voeg je e-mailadres toe.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Voer je e-mailadres in en klik op Koppelen.
    • Als je een Google-account hebt, kun je ook op de Google-aanmelden-knop klikken, waarmee je e-mailadres automatisch wordt gekoppeld en bevestigd, zodat je alle volgende stappen kunt overslaan.
  • Er wordt een e-mail verzonden naar het opgegeven adres. Zoek het in je inbox en open het.
  • Klik op de knop Dit e-mailadres koppelen.

Verify your email for better security in Taonga the island farm game

• Bevestig je beslissing in het nieuwe browservenster. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar je Portal Account-pagina en gevraagd om een wachtwoord in te stellen.
  • Voer tweemaal je gewenste wachtwoord in en klik op Opslaan.
    Create a secure password for Taonga the island farm game

Als je alle stappen in deze taak hebt gevolgd, is je e-mailadres al bevestigd en kun je de volgende taak overslaan.

4. Bevestig je e-mailadres
  • Klik op het pictogram van het zeekasteel bovenaan je opdrachtenlijst aan de linkerkant van het scherm.
  • Klik op het oogpictogram naast Bevestig je e-mailadres.
  • Er verschijnt een pop-upvenster met je huidige e-mailadres. Controleer of het e-mailadres correct is. Klik op E-mailadres verifiëren en ga verder naar de volgende stap. Klik op Adres wijzigen als dit niet het geval is en volg dan de instructies in dit artikel om een nieuw e-mailadres te selecteren.
  • Ga naar je e-mailinbox, zoek en open de e-mail van Taonga.
  • Klik op de knop Je e-mailadres verifiëren.
  • Bevestig je beslissing in het nieuwe browservenster.

Als je klaar bent, klik je op het pictogram van het Zeekasteel aan de linkerkant van het scherm in het spel, klik je op Je taken controleren en klik je vervolgens op Beloning innen.

Het kasteel wordt in je opslag geplaatst. Open de opslag en zoek het kasteel om het op je thuiseiland te plaatsen en te beginnen met het ontvangen van beloningen!